SCAN-LINE PANORAMA INSERT

SCAN-LINE PANORAMA INSERT

Μια ενεργειακή εστία από την Heta, Scan-line panorama, μιας όψης που με ευκολία μπορεί να χαρακτηριστεί σαν πίνακας ζωγραφικής. Η εστία είναι εξοπλισμένη με πανοραμικό κρύσταλλο που προσδίδει μια φαντασμαγορική εικόνα των φλογών στον χώρο. Ο μοχλός ανοίγματος είναι διακριτικά τοποθετημένος στην εστία, με σκοπό να “περνάει” απαρατήρητος.

Επίσης στο σύνολο του μοντέρνου και ιδιαίτερα μελετημένου σχεδιασμού, έρχεται να προστεθεί η δυνατότητα για μεταβολή της κορνίζας της εστίας ανάλογα με τις σχεδιαστικές απαιτήσεις του χώρου.

Η ανοιγόμενη πόρτα της εστίας είναι προσεκτικά σχεδιασμένη με αυτόματο και αθόρυβο κλείσιμο.

Το πανοραμικό κρύσταλλο σε συνδυασμό με τα παραπάνω χαρακτηριστικά κάνουν την πόρτα ιδιαίτερα ανθεκτική στην μακροχρόνια χρήση της.

Ο χώρος καύσης είναι κατασκευασμένος από Βερμικουλίτη και έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στον σχεδιασμό του.

Η ενεργειακή εστία μέσω του συστήματος επανάκαυσης καυσαερίων δημιουργεί μια καθαρή καύση που συμβάλει στο να αναπτυχθούν υψηλές θερμοκρασίες και να γίνει πυρόλυση. Με αυτό τον τρόπο οι πλάκες και τα τζάμια διατηρούνται πάντα καθαρά.

Ένα μοναδικό ενεργειακό τζάκι για τους καταναλωτές που θέλουν να καινοτομήσουν στον χώρο τους και παράλληλα να πετύχουν μια μεγάλη ενεργειακή απόδοση 80%.