ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ LG THERMA V R32 MONOBLOC 7KW 1Φ-ZHBW076A0-HM071M.U43

Απομακρυσμένος έλεγχος από οπουδήποτε

Με την εφαρμογή LG SmartThinQ, οι χρήστες μπορούν απλά να ελέγχουν το σύστημα θέρμανσης οποιαδήποτε στιγμή από οπουδήποτε. Η απομακρυσμένη προσβαση στο σύστημα θέρμανσης επιτρέπει στους χρήστες τη μέγιστη άνεση.

 

Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση

Ως λύση θέρμανσης “όλα σε ένα”, η εξωτερική μονάδα THERMA V R32 Monobloc αποτελείται από 3 κύρια εξαρτήματα.

 

Εύκολη παροχή συντήρησης

Η λύση θέρμανσης all-in-one με ενσωματωμένα κύρια εξαρτήματα επιτρέπει την εύκολη εγκατάσταση χωρίς πρόσθετες εργασίες σωληνώσεων ψυκτικού μέσου. Οι εγκαταστάσεις μπορούν εύκολα να ελέγξουν και να παρέχουν υπηρεσίες μόνο με την αφαίρεση 3 τεμαχιών βίδας. Επιπλέον, εγκαθίστανται φίλτρα νερού για εύκολη πρόσβαση στο φίλτρο χωρίς την ανάγκη για επιπλέον εργαλεία.

 

Ρύθμιση πριν από την εγκατάσταση

Με βάση τις πληροφορίες για την την τοποθεσία εγκατάστασης, οι εγκαταστάσεις μπορούν να προετοιμάσουν το προρυθμιστικό με το LG THERMA V Configurator και να αποθηκεύσουν τα δεδομένα στην κάρτα μνήμης  από το γραφείο τους. Στην τοποθεσία λοιπόν, οι εγκαταστάσεις μπορούν απλά να εισάγουν κάρτα μνήμης στο πίσω μέρος του τηλεχειριστηρίου για να ενεργοποιήσουν τα δεδομένα διαμόρφωσης. Αυτό επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη έναρξη λειτουργίας για τους εγκαταστάτες.

 

Εύκολη και γρήγορη συντήρηση

Το τηλεχειριστήριο μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι και 50 στοιχεία ιστορικού, καθιστώντας δυνατή την εύκολη αναγνώριση αιτίας δυσλειτουργίας ή βλαβών χρησιμοποιώντας τα δεδομένα ιστορικού και τις προτεινόμενες λύσεις

ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ LG THERMA V R32 MONOBLOC 7KW 1Φ-ZHBW076A0-HM071M.U43

Ολοκληρωνένη λύση θέρμανσης που προσφέρει την υψηλότερη απόδοση θέρμνανσης με ψυκτικό R32

 

Πώς λειτουργεί η THERMA V R32 Monobloc

Η θερμότητα που παράγεται από την εξωτερική μονάδα μέσω εναλλαγής θερμότητας με εξωτερικό αέρα μεταφέρεται στη δεξαμενή ζεστού νερού οικιακής χρήσης για την παροχή θέρμανσης και ζεστού νερού.

 

Αξιόπιστη θέρμανση

Η THERMA V R32 Monobloc παρέχει αξιόπιστη και ισχυρή θέρμανση για το εσωτερικό περιβάλλον. Μπορεί να λειτουργήσει ακόμη και σε εξαιρετικά κρύο καιρό όπως -25 ℃ . Επιπλέον, μπορεί να προσφέρει μέγιστη θερμοκρασία εξόδου 65 ℃ .

 

Πρωτοποριακός συμπιεστής Scroll

Η THERMA V R32 Monobloc είναι εξοπλισμένο με τον πρωτοποριακό συμπιεστή Scroll. Αυτός ο προηγμένος συμπιεστής βελτίωσε ιδιαίτερα την λύση της κύλισης, αυξάνοντας τη συνολική απόδοση και αξιοπιστία. Επιπλέον , οι περιοχές λειτουργίας του συμπιστή βελτιώνονται για να λειτουργούν από 10 Hz έως 135 Hz.

 

Περιβαλλοντικά βιώσιμο ψυκτικό μέσο

Η THERMA V R32 Monobloc είναι εξοπλισμένο με ψυκτικό R32 , το περιβαλλοντικά βιώσιμο ψυκτικό μέσο που έχει δυμανικό αύξησης της θερμοκρασίας του πλανήτη  675, 79% χαμηλότερο από αυτο των R410A. Με το ψυκτικό R32 η THERMA  V R32 Monobloc είναι ιδιαίτερα ενεργειακά αποδοτικό ως πιο πράσινη λύση θέρμανσης.

 

Έξυπνο σύστημα θέρμανσης

Το διαισθητικό περιβάλλον εργασίας χρήστη επιτρέπει γρήγορη και εύκολη χρήση με απλή αφή και οι χρήστες μπορούς να ορίσουν χρονοδιαγράμματα με βάση τον τρόπο ζωής τους. Επιπλέον, η ημερήσια ή μηνιαία παρακολούθηση της κατανάλωσης ισχύος επιτρέπει την αποτελεσματική διαχείρισης ενέργειας.